Information om området

Klockartorpsgatan 34-42

Rönnberga 6 är ett U-format tegelhus byggt år 1960. Fastigheten innehar ett brett spektrum av lägenheter. Allt från 1 rum och kokvrå till 5 rum och kök med badrum och gästtoalett. Vid rustning av lägenheterna så moderniseras standarden men vi försöker bevara så mycket som möjligt av snickerikvalitén som präglade sent 50-tal.

De flesta trapphus har 3 våningar förutom 3 trapphus som har 4 våningar. Huset är inte utrustat med hiss. Fastigheten har en innergård i söderläge med en lekplats för yngre barn och en väl tilltagen grillplats.

Balkongerna har renoverats så att samtliga lägenheter har väl tilltagna balkonger. Ett fåtal 1:or i markplan har uteplats istället för balkong.

Området

Klockartorpet är ett lugnt och trivsamt bostadsområde. Här finns främst hyreslägenheter och bostadsrätter men även en del villor. Klockartorpet ligger endast några minuters gångväg ifrån Västerås lasarett. Mitt i området finns ett mindre parkområde. Inom cykelavstånd hittar du köpcentret Hälla och naturreservatet Björnön. Björnön är en långsmal ö i Mälaren, med broförbindelse till fastlandet. Ön har varit ett naturreservat sedan 1959 och är en populär plats för friluftsliv och aktiviteter.

Service

Rönnberga 6 ligger på gångavstånd till Västerås centrum som kan erbjuda det mesta. Med bil går det lätt och snabbt att ta sig till några av Västerås större köpcentra som Erikslund och Hälla.

Kommunikationer

Avstånd till city ca 0,5 km.
Cykel till city ca 5-10 min.
Buss till city ca 10-15 min.

Adresser

Klockartorpsgatan 34-42

[wpgmza id=”7″]