Information om området

Föreningsgatan 17 A-D

Norrmalm 9 är ett tegelhus byggt år 1990. Fastigheten har två typer av lägenheter: 2 rum och kök samt 4 rum och kök. Dessa hus är förhållandevis moderna och har väl tilltagna badrum med möjlighet att ställa in egen tvättmaskin. Det finns även en tvättstuga i källaren.

Trapphusen har 5 våningar och huset är utrustat med hiss. Hissen går till våning 4 så två vindslägenheter har dessvärre inte access hel vägen upp utan måste gå en trappa för att nå sin entrédörr. På baksidan har fastigheten en mindre innergård med en lekplats för yngre barn.

Lägenheterna har stora balkonger med undantag för lägenheterna i markplan. Dessa har uteplats istället för balkong.

Området

Norrmalm 9 är ett äldre bostadsområde. Norrmalm 9 ligger på gångavstånd från centrum i närheten av Svartån. Rocklundaområdet ligger endast ett par minuters gångavstånd från Norrmalm 9 och kan erbjuda det mesta i friluftsliv såsom motionsspår, träningsanläggning,fotboll-, hockey- och bandyarena m.m. Det är även nära till Vallby friluftsmuseum och Mälardalens högskolan.

Service

Norrmalm 9 ligger på gångavstånd till Västerås centrum som kan erbjuda det mesta. Med bil går det lätt och snabbt att ta sig till några av Västerås större köpcentra som Erikslund och Hälla.

Kommunikationer

Avstånd till city ca 0,5 km.
Cykel till city ca 3-5 min.
Buss till city ca 3-5 min.

Adresser

Föreningsgatan 17 A-B

[wpgmza id=”3″]